Iskanje

O nas

Smo Društvo Plemenitosti, društvo za razvijanje generacij v rasti morale z zaslužnostjo kreativne svobode.
Človečno je biti boljši človek, ki s skrbjo sočutja omogoča generacijam boljše življenje, s tem da javno pomaga ljudem iz socialno šibkih skupin.
Naše poslanstvo je misija plemenitosti, učiti vse generacije, da je svet dober, samo če je človek plemenit. Udejanjamo ga z načrtnim planom učenja socializacije, razvijanjem medgeneracijske družabnosti in še posebej medotroške solidarnosti.
Društvo smo skupina plemenitih učencev, ki si dovolimo psihofizičnega usposabljanja v nevladni organizaciji ZdravaAtmosfera, pod izjemnim mentorstvom Angelskega učitelja in Preroka Dragutina Barušić.
Društvo Plemenitosti omogoča lažje ustvarjanje, tako ekonomskih kot ekoloških sobivanj, ki zmanjšujejo revščino zaupanja in revnost hvaležnosti. A brez veličine hvaležnosti, ni količine zaupanja

VELIČASTNO JE BITI HVALEŽEN ČLOVEK, KI Z DOBROTO ZAUPA V PLEMENITOST IN GARANTIRA NAPREDEK.

Društvo Plemenitosti povzema vizijo, namen in naloge nevladne družine ZdravaAtmosfera in je prostovoljno javno, umetniško izzivno igralsko društvo za razvijanje generacij z rastjo morale v zaslužnosti kreativne svobode garantiranja z vsebinsko progresijo, s humanostjo sociološke alternative od socializacije z družabnostjo do solidarnosti, tako fizičnih kot pravnih sposobnosti z obveščanjem in povezovanjem javnosti, mednarodno na svetovni ravni, tako z narodi kot z družinami.

STATUT DP