2 Nov

BABICE SO LJUBILE DOKLER SO IMELE DEDKOVO LJUBEZEN

LJUBLJENE BRALKE IN BRALCI VERJETNO SE VSI Z LAHKOTO VRNEMO V LASTNE ZGODOVINSKE VSEBINE

BABICE SO LJUBILE, DOKLER SO IMELE DEDKOVO LJUBEZEN, MAMICE SO ZALJUBLJENE,                                                DOKLER SO OČETJE ZALJUBIVI

Ljubljene Bralke in Bralci, verjetno se vsi z lahkoto vrnemo v Lastne lepe zgodovinske vsebine otroškega občudujočega opazovanja ljubečega odnosa Babic Dedkov, morda Mamic Atijev, Tet Stricev ali Sosed Sosedov.

V otroških letih sem bila darovana s temi prizori in si tako kot večina deklic želela princa svojih sanj, ki me bo Ljubil v Mladosti in Starosti … in res, našla sem princa svojih sanj, vendar je Zaljubljenost počasi kopnela in v meni Hoteča Želja po iskanju izgubljenega tlela. Kljub temu, da je bila naša Družina z materialnimi dobrinami preskrbljena, sem iskala dlako v jajcu, se včasih kot muha v steklo zaletavala in padala,  mnogo knjig prebrala, razne delavnice new age obiskovala in se v nedogled samoobtoževala, vendar si nisem dovolila, da Hrepeneča Želja Hotenja v iskanju neznanega Res Resno Zares meni prepotrebnega bi zaspala, pa sem iskala in iskala … v sebi besede pregovora 'Kdor išče, ta najde' kot gorivo v neodstopanju gojila in našla sem, v bistvu mi Je Dragi Bog Jezus Kristus - sedaj to vem - Pokazal In Daroval Pot Do Nebeškega Učitelja Draga, ki Je tako meni kot vsakemu Človeku, Hrepenečemu Učenja, V Prerojevanju Sočutja Človečnosti Do Sočloveka

Popolnoma Rame Rami V Prerojevanju Želje,

Veličanstveni Steber Pri Usodi Hotenja,

Plemeniti Naslon v Letih Volje,

Pozitivna Cesta Presenečenj Za Mostove Novosti Življenja.

Učenje in spoznavanje same s seboj se je začelo, kajti samo vedenje, da Dragi Bog Jezus Kristus Obstaja, ni dovolj, temveč moramo, kar je Bitno Nujno Važno Ključno, videti, da se je treba neizogibno neodlašajoče bojevati za Božje Lastnosti v nas in med nami S Pobožno Molitvijo, katerih Črke Besede Stavki Nauki So nam Edino Pravo Vodstvo Praktičnega Dela Delovanja Dejstva Dejanja.

Veliko zmoto pomote si dovolimo, če si nedovolimo Strinjati Se S Strinjanjem, da nas Je Dragi Bog Ustvaril Po Svoji Sliki Lastne Prilike, pa tako z neslavljeniško lastnostjo nezmoremo Biti Na Strani Božje Svetosti.

Na žalost se dogaja, da namesto, da bi bili Molitveno Pobožni, si S Hvaležnostjo dovolili Zadovoljnost, za kar je potrebno Prizadevanje, da pridemo do Uspeha, česar pa ni brez Odprtega Zaupanja Odločne Vere Navdihujoče Zvestobe, da bi Z Odločnostjo Bivali v Duhu Osvobojenosti, kjer se Nebesa Veselijo, Ko Se Duše K Dragemu Bogu Jezusu Kristusu In Kraljestvu Božje Slave Obračajo.

Hudo in žalostno je, da smo podlegli dezinformacijam svetovnosti, duhu zla in pozabili, da je Življenje Vsakotrenutno Druženje Z Dragim Bogom, pa se vse pogosteje dogaja, da Babice ne Ljubijo, ker nimajo Dedkove Ljubezni, in Mamice niso Zaljubljene, ker niso Očetje Zaljubivi, pri tem se pa z odgovornostjo nevprašamo in pozabljamo tako na naše lastne Otroke kot Otroke Naroda in jih puščamo v neredu.

Poverjenica Društva Plemenitosti Marjana Velikonja