Kdo smo mi

Mi Smo Društvo Plemenitosti, ki Generacije Razvijamo V Rasti Morale Z Zasluženostjo Kreativne Svobode.
Človečno Je Biti Boljši Človek, Ki S Skrbjo Sočutja Omogoča Generacijam Boljše Življenje, S Tem Da Javno Pomaga Ljudem Iz Socialno Šibkih Skupin.

 

Naše Poslanstvo Je Misija Plemenitosti, Učiti Vse Generacije, Da Je Svet Dober, Samo Če Je Človek Plemenit. Udejanjamo Ga Z Načrtnim Planom Učenja Socializacije, Razvijanjem Medgeneracijske Družabnosti In Še Posebej Medotroške Solidarnosti.

 

Z rekreativnim Učenjem vsi lahko dosežemo Pozitivno Dozorelost, da se druge Uči Prevagati šibkosti, Premagati slabosti, da so saj seveda najbližnji v Premoči nad navado, ki nažalost ohranja negativnosti.

Za Zdravo Družbo so potrebni Državljani Zdravega pogleda na Narod in Svet.

Učenje O Velikodušnosti Drug Do Drugega, posebej pa o Moško-Ženskem Soživljenju, brez tega Prebujanja iz spanja nismo v Duhu Sreče, temveč duhu nesreče. Psihofizične usposobljenosti ni v nobenem gospodarjenju, temveč je samo V Služenju Drug Drugemu.

Društvo Plemenitosti omogoča lažje ustvarjanje, tako ekonomskih kot ekoloških sobivanj, ki zmanjšujejo revščino Zaupanja in revnost Hvaležnosti. A brez veličine Hvaležnosti, ni količine Zaupanja

Društvo Plemenitosti se je izgradilo Zahvaljujoč Humanosti Združenja ZdravaAtmosfera, pod izjemnim mentorstvom Vrhunskega Učitelja O Duhovnosti Dragutina Barušić.

 

VELIČASTNOST JE V HVALEŽNOSTI , SICER SE DRUGAČE NEDOSEŽE VELIČANSTVENOST ZAUPANJA, KI Z DOBROTO ZAUPA V PLEMENITOST IN GARANTIRA NAPREDEK.

 

Društvo Plemenitosti povzema Vizijo, Namen in Naloge Združenja ZdravaAtmosfera in je prostovoljno javno, umetniško izzivno igralsko Društvo Za Razvijanje Generacij Z Rastjo Morale V Zaslužnosti Kreativne Svobode Garantiranja Z Vsebinsko Progresijo, S Humanostjo Sociološke alternative od Socializacije Z Družabnostjo Do Solidarnosti, tako fizičnih kot pravnih sposobnosti z obveščanjem in povezovanjem Javnosti, mednarodno na Svetovni ravni, tako z Narodi kot z Državami.

Serve Humanity Foundation

Članki